Силният човек в съседна на България държава отправи ясно послание към

...
Силният човек в съседна на България държава отправи ясно послание към
Коментари Харесай

Кириакос Мицотакис: Гърция е по-силна от всякога на всички нива

Силният човек в прилежаща на България страна насочи ясно обръщение към народа си.

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис съобщи на закриването на 14-тия конгрес на ръководещата партия Нова народна власт, че " в действителност Гърция е по-силна от всеки път на всички равнища. Вижданията на Гърция имат значение в Европа, ние играем основна роля в редица значими развиване ".

" Тези последни три дни бяха опция да се срещнем и тази среща беше за мен огромен прилив на наслада и оптимизъм " и означи, че " ние сме партия в непрекъснато придвижване ", изтъкна той, написа Българска телеграфна агенция.

Мицотакис съобщи, че " развитията изискват Гърция да бъде интернационален хъб и производител на сила ", добавяйки, че " страната ще развие това значимо стратегическо геополитическо преимущество ".

Премиерът акцентира, че " няма обединено общество без страна, която е подготвена във всеки миг да отбрани националната си самостоятелност " и добави, че Гърция е станала по-силна, визирайки интернационалните връзки и съдействие.

Имайки поради опозиционните партии и по-конкретно главната опозиционна мощ СИРИЗA-Прогресивен алианс, той сподели, че популизмът ще изиграе картата си в скоро време, " това ще бъде най-отчаяната офанзива, най-лошата и мръсна, тя ще подкопае позицията на страната в миг на нестабилна интернационална обстановка ", сподели Мицотакис, отбелязвайки, че " в актуалните условия мощни страни са постоянните страни ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР